Ciorba de perisoare

de vickyduta in Ciorbe, 20 Noi 2010 | 6564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5L bors
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • carne tocata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 Am amestecat carnea tocata cu 2 feli de paine inmuiata in apa,1 ou, 1 legatura patrunjel, 1 cana orez, piper, delikat si pregatim perisoarele din acest amestec,
Cartofi i-am taiat bucatele, ceapa am tocat-o marunt si morcovii i-am dat pe razatoarea mare, Punem zarzavatul la calit in 2-3 linguri de ulei,
Punem si o cana cu apa si putin delikat, cartofi si lasam sa fiarba,
In timp ce zarzavatul meu fierbe, eu am pregatit perisoarele,
Cand zarzavatul s-a calit si a dat intr-un clocot se pun perisoarele,una cate una,
Dupa ce au fiert perisoarele se adauga borsul, mai lasam putin sa fiarba, se adauga si patrunjelul si se stinge focul.
Am servit cu ardei iuti murati.
Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

20.11.2010, 16:46

o sa-i iese de te-a durea capul)))

vickyduta 1

20.11.2010, 16:55

Eeeee. sunt topita dupa ea, vorbeste foarte mult dar prea putin pe intelesul meu

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]