Descopera o reteta traditionala si delicioasa, ideala pentru mesele de familie. Aceasta ciorba consistenta si aromata, cu carne de vita frageda, va deveni rapid preferata ta.
Pentru aceasta Ciorba cu rasol de vita - Reteta traditionala plina de savoare, ai nevoie de ingredientele urmatoare: rasol vita, bors, cartofi, ardei, ceapa, morcovi, radacinoaste, suc rosii si condimente.
Cum se prepara Ciorba cu rasol de vita - Reteta traditionala plina de savoare
Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite ca marime si o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. In timp ce fierbe carnea, tocam legumele dupa bunul plac si le calim in putin ulei.
Le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi si lasam pe foc cam 20 de minute. Potrivim de gust cu sare si putin cimbru, adaugam sucul de rosii si borsul si lasam sa mai fiarba cat sa dea intr-un clocot-doua. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Incearca si reteta de Ciorba din coada de vita, una dintre cele mai gustoase sau reteta de Ciorba de vita cu galuste bavareze.
Iti recomandam si reteta de Tocana spaniola din coada de taur, o mancare senzational de gustoasa.
Sa aveti pofta!