Ciorba de fasole si corcoduse

de Sabina in Ciorbe, 29 Iun 2009 | 6099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame fasole
  • 1 ardei gras
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 3 rosii proaspete
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 maini de corcoduse
  • 1 legatura marar proaspat
  • sare, piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole si corcoduse:

Pregatirea acestei ciorbite incepe de cu seara cand punem la inmuiat boabele de fasole. A doua zi schimbam apa la fasole si punem la fiert. Din cand in cand adunam cojitele care au cazut de pe boabe. La fiert eu schimb apa de 2-3 ori.

Curatam, spalam, taiem in cubulete legumele si le adaugam la fasole. Punem ulei, sare si piper, apoi lasam sa fiarba in continuare.

Separat facem acreala de cocoduse: punem la fiert corcodusele cu o cana de apa.

Cand boabele de fasole si legumele sunt fierte, adaugam rosiile date pe razatoare si rosiile din conserva. Lasam sa fiarba in continuare, daca mai este cazul punem sare si piper. La sfarsit tocam si presaram marar proaspat. Se serveste alaturi de acreala de corcoduse. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole si corcoduse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu scarita afumata