Ciorba de fasole cu afumatura

de -Licurici- in Ciorbe, 17 Oct 2015 | 3673 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 700 g scarita
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • o jumatate de ardei gogosar
  • o cutie rosii cuburi in sos
  • sare, piper, cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

  • Fasolea am pus-o la fiert intr-o craticiara. Am schimbat apa de doua ori.
  • Am pus si apa la fiert, sa adaug peste legume. 
  • Intr-o oala, am pus ulei, am adaugat carnea, am calit-o putin, apoi am adaugat legumele tocate si am mai lasat 15 min pe foc. Am adaugat si rosiile. Am mai lasat sa fiarba cateva minute, apoi am adaugat fasolea fiarta, sare, piper, cimbru si apa fierbinte.
  • Am lasat sa fiarba o ora si ceva.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata cu carnat afumat