Imi place mult ciorba de fasole, iar daca are si afumatura, e delicioasa.
Punem fasolea intr-un bol cu apa rece si o lasam peste noapte sau macar 3-4 ore, pentru a se inmuia cat trebuie.
Dupa acest timp, clatim bine fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu apa.
Dupa ce da primul clocot, aruncam apa, apoi punem alta apa curata.
Dam iar pe foc sa fiarba, iar dupa al 2 lea clocot aruncam apa si punem alta apa curata,
Punem oala pe foc, adaugam acum carnea spalata si portionata si ceapa tocata.
Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.
Cand carnea si fasolea sunt aproape fierte, adaugam zarzavatul, borsul, taiteii, sare si cimbru dupa gust.
Acoperim cu capacul si mai lasam sa fiarba aprox. 15-20 min la foc mic.
Va doresc Pofta Buna!