O ciorba ce mie imi place mult de tot....
Intai de toate pregatim toate legumele.
cartofii ii curatam,ii spalam si ii taiem cuburi mai mari.
ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt.
morcovul il curatam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
ardeiul rosu il taiem patratele.
rosiile le decojim si le tocam.
pastarnacul il curatam si il taiem bucatele mici.
fasolea verde o spalam bine(depinde de care aveti)..eu am avut congelata si am decongelat-o apoi am spalat-o.
intr-o oala punem 2-3 linguri ulei.
adaugam ceapa,morcovul si rosiile si le tragem 1 minut in ulei,nu mai mult sa nu le prajiti ci doar pentru a le inabusi putin.
apoi puneti apa cat doriti,in functie de cata ciorba doriti sa faceti.
lasam sa inceapa sa fiarba .
apoi adaugam cartofii,fasolea verde,ardeiul rosu,pastarnacul .
lasam sa fiarba cam 10 minute,la foc potrivit si cu un capac deasupra.
dupa acest timp adaugam ghebele,pasta de gogosari.
condimentam cu sare si piper dupa gust.
mai lasam sa fiarba pana ce legumele sunt fierte destul de bine.
la urma adaugam borsul si ii mai dam 3-4 clocote.
tocam niste patrunjel verde si presaram deasupra.
pofta buna!!!