Ciorba cu afumatura

de Gherca Daniela in Ciorbe, 3 Apr 2014 | 4946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un os afumat, sau carne afumata
  • 1 ceapa medie
  • jumatate de ardei rosu si jumatate de ardei verde
  • 1 morcov mediu
  • 3 cartofi mari
  • bulion
  • optional: pasta de ardei
  • fidea
  • leustean, patrunjel, cimbru (eu am pus uscate)
  • delicat, putina sare
  • si bors pentru acrit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Pentru inceput am pus carnea la fiert si am luat spuma care s-a format deasupra.

Dupa ce a fiert (nu in totalitate, deoarece mai fierbe cu legumele), am adaugat ceapa, ardeii, morcovul tocate marunt, si am mai lasat vreun sfert de ora, dupa care am pus si cartofii taiati cuburi, dupa care bulionul si pasta de ardei, leusteanul, patrunjelul, cimbrul si mai lasam la fiert pana legumele sunt fierte bine. Daca intre timp mai trebuie apa, puteti adauga, eu am mai pus cand am adaugat cartofii.

Spre final adaugam si fideaua, delicat si bors in functie cat de acru doriti. Eu am pus si sare deoarece am pus mai putin delicat. Se serveste cu mamaliguta si ardei iuti.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

03.04.2014, 20:02

Buna..

Gherca Daniela 1

07.04.2014, 20:25

Multumesc de apreciere

MOKUSKA 1

24.04.2014, 17:33

pe placul meu..cu afumatura

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu scarita afumata