Ciorba de porc cu taietei de casa

de cristinutanicolita in Ciorbe, 5 Mai 2017 | 4480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (cu os)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 3 lg pasta de rosii
  • 200 g taietei de casa
  • pătrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu taietei de casa:

Punem carnea la fiert, in apa cu sare, avand grija sa luam spuma. 

Curatam, spalam si tăiem legumele. 

Dupa ce carnea a fiert de jumatate, adaugam legumele si rosiile. 

Mai completam cu apa daca este nevoie. 

Cand legumele si carnea au fiert, punem taietei si ii lasam sa fiarbă 6 minute.

Oprim focul si adaugam pătrunjelul. 

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu smantana si usturoi