Ciorba ardeleneasca de varza

de Sidy in Ciorbe, 13 Apr 2012 | 4922 vizualizari

 

Vad ca va plac ciorbitele mele , asa ca am sa va mai arat cateva, sa stiti cum se fac la noi in Ardeal....

 

INGREDIENTE

  • 1 varza noua
  • 300 g sunca afumata
  • 1 legatura marar verde
  • 1 ceapa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lingura vegeta de casa
  • 1 lingura pasta gogosari
  • 150 ml smantana
  • zeama de pe ardei iuti murati
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de varza:

Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari.

Varza o taiem in cubulete de 2x2 cm si cand sunca este fiarta de jumatate adaugam varza , completam cu apa si asezonam, daca mai este nevoie.

Cand toate sunt fierte bine , stingem focul si adaugam smantana si zeama de ardei iute.Deasupra presaram marar verde tocat marunt.

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Servim ciorba cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza noua cu spate de curcan