Senzationale! Pe cuvant de bucataras :)
Se prepara simplu, se rade dovlecelul se presara sare pe el si se lasa deoparte cateva minute. Se rade ceapa, morcovul pe razatoarea mica, ciupercutele, apoi cartoful. Punem si dovlecelul bine scurs de zeama printr-o sita. Legumele mexicane le punem la blender impreuna cu usturoiul. Amestecam toate legumele si cele razuite si cele mexicane maruntite la blender, cu ouale, branza faramitata si verdeata tocata. Punem faina pesmetul, praful de copt piperul si sarea dupa gust( cu atentie ... branza are deja sare si mai avem si sarea de la dovlecei in vedere).
Cu o lingura luam din compozitie si punem in faina, apoi formam chiftelutele. le prajim in ulei incins la foc moderat spre mare.
Scoatem chiftelutele intr-un vas unde am pus un servet de hartie absorbant sa se scurga excesul de ulei.
Le servim cu placere, sunt delicioase! Eu am avut la masa alaturi de ele, salata de rosii si castraveti, salata de vinete si tzatziki, totul servit cu paine proaspata de secara...un meniu pe cinste!