Chiftelute cu ciuperci si cartofi

de oanapl in Mancaruri de post, 25 Mar 2017 | 6341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 cartofi fierti
  • 1 ou
  • 75 g parmezan
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • pesmet pentru invelisul crocant
Portii: 35
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ciuperci si cartofi:

Fierbi cartofii in coaja si ii lasi sa se raceasca.

Intr-un castron, razi cartofii fierti pe razatoarea mica, apoi adaugi ciupercile. Eu am folosit bureti de padure (opintici) fierti si tocati in masina de tocat. Adaugi parmezanul, patrunjelul tocat marunt, cele 2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust. Amesteci compozitia pana se omogenizeaza.

 Din compozitia obtinuta, iei cate o lingurita si formezi bilute de marimea unei nuci. Le dai prin pesmet, astfel incat sa fie complet acoperite de pesmet. Acoperi cu hartie de copt tava aragazului, asezi chiftelutele, le stropesti cu putin ulei de masline si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 190 de grade C, pentru 25-30 de minute, pana ce se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ciuperci si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)