Chiftelute cu bureti negrisori

de Valentina_vali in Mancaruri de post, 9 Dec 2012 | 12153 vizualizari

 

Satioase si gustoase,chiftelute de post cu negrisori.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bureti negrisori sau ghebe;
  • 2 morcovi;
  • 2 cepe;
  • 5 cartofi;
  • 150 g soia granulata;
  • marar,eu am folosit congelat;
  • 2 catei de usturoi;
  • condimente;
  • faina cat sa se ;ege compozitia aprox.2 linguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu bureti negrisori:

Se fierb bine buretii si soia ,apoi se scurg.Buretii si cartofii se dau prin masina de tocat ,apoi se scurg de zeama in exces.Morcovul si ceapa se dau de asemnenea la masina.Se amesteca toate ingredientele si se pun cei doi catei de usturoi pisati.Se condimenteaza dupa bunul plac si se adauga un pic de faina cat sa se faca o compozitie care sa stea in lingura.Pe o farfurie cu faina se modeleaza cu mainile chiftelute si se pun la prajit.Se lasa pe fiecare parte aprox. 2 minute.Cand sunt aurii sunt gata si numai bune de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu bureti negrisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]