Am ramas cu albusuri de ou de la crema catalana si nu stiam ce sa fac si am gasit pe site-ul ancutei o reteta super,e un chec foarte pufos si foarte bun!imi place cum a iesit reteta ancutei o gasiti aici
http://laancuta.blogspot.ro/2011/05/chec-din-albusuri-cu-nuca-si-ciocolata.html
Se bat albusurile cu un praf de sare pana se ingroasa compozitia cca 8-10 minute, adaugam zaharul, esentele si coaja de lime. Se mai amesteca bine, se adauga faina si uleiul si se amesteca usor cu o lingura. Ciresele cand s-au decongelat se taie feliute si se arunca samburii. Punem intr-un castron 2-3 linguri de compozitie si amestecam cu cacaoa.
Intr-o tava de chec se pune hartie de copt, se adauga compozitia formata din albusuri, deasupra se pune cacaoa si se modeleaza cu o furculita cat mai repede (a mea s-a dus toata la fund). Se adauga si ciresele si se baga la cuptor timp de 30-40 minute. Se verifica cu o scobitoare daca este gata (daca nu se lipeste aluat de betisor este gata).