Ceafa de porc marinata, la gratar

de Mutulica in Porc, 3 Iun 2018 | 4740 vizualizari

 

O alta reteta delicioasa pentru "picnicul bucatarasilor" si nu numai.
 

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati ceafa de porc
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce

Optional:

  • 1 vânătă
  • 1 dovlecel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc marinata, la gratar:

Condimentati bucatile de ceafa cu sare, piper, cimbru si boia dulce, apoi asezati-le in vasul de marinare, stropind fiecare bucata cu ulei. Inchideti vasul si vidati-l. Pastrati-l la rece cca. o ora.

Feliati legumele si condimentati-le cu sare pe ambele parti. 

Incingeti gratarul si frigeti bucatile de ceafa marinata. Frigeti apoi feliile de vinete si dovlecei, pe ambele parti.

Serviti-le impreuna, alaturi de un pahar de vin bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc marinata, la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

laura_n 1

04.06.2018, 14:36

oaaau, Costel! ))

kytz 1

04.06.2018, 17:48

Facem des, e foarte bună și merge de minune alături de legume coapte!

Mutulica 1

04.06.2018, 18:11

Saru-mana , Gaby(kytz) , multumesc pentru aprecierile de la ambele retete!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc marinata, la gratar