Un pranz perfect de duminica, totul aromat cu noile condimente cu ingrediente 100% naturale de la Delikat.
Crusta:
Garnitura:
Condimenteaza carnea cu sare si piper si condimentele de porc Delikat. Maseaza bine pe toate partile.
Pune ulei intr-o tigaie, lasa la incins, apoi pune carnea si rumeneste-o pe ambele parti. Pune usturoiul taiat fasii si cateva crengute de cimbru proaspat. Amesteca putin si ia tigaia de pe foc.
Taie cartofii bucati mai mari si amesteca-i intr-un castron cu ulei de masline. Taie rondele porumbul dulce. Condimenteaza totul bine cu condimentele pentru cartofi si ierburile aromatice, amesteca si pune-i intr-o tava mai mare. Asaza si carnea printre cartofi, cu tot cu grasimea din tava.
Intr-un mini-tocator de bucatarie pune pesmetul, parmezanul, usturoiul, untul si fulgii de migdale. Mixeaza bine. Pune deasupra carnii amestecul pentru crusta.
Pune tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 25 de minute. Scoate carnea pe o farfurie si mai lasa cartofii si porumbul inca 10 minute sa se rumeneasca. Presara la final cimbru proaspat.