o reteta delicioasa plina de savoare
Se spala pieptii de pui, se sterg cu hartie, se taie pe lung; se da fiecare bucata cu piper alb si sare.
Se pune un pic de ulei pe pui. Se rumeneste fiecare bucata de pui in tigaie. Se taie bucatele, apoi felile de pui se tin la cald.
Pastele se pun la fiert in apa cu condimente de gaina DELIKAT si un strop de ulei si se fierb 5 minute, la foc mic, se amesteca din cand in cand sa nu se lipeasca.
Se pun intr-o tigaie mare 2 catei de usturoi cu 100 gr unt si o lingura ulei, se caleste la foc mic, se pune bucatile de pui, se adauga paharul de vin alb si o canuta din apa de la paste; se lasa sa se evapore alcoolul, se pun pastele in tigaie si se mai tin 2 minute. La final am pus smantana de gatit si parmezan ras, se amesteca bine, se mai pune piper alb si se servesc calde cu parmezan deasupra si patrunjel tocat.
Sunt fine ca matasea, gustoase de la smantana si parmezan, puiul ii da o savoare de vis. Au iesit 5 portii, s-au mancat imediat la cat de gustoase au fost.
1
se servesc calde