Castraveti cornisor in otet

de susu in Conserve, 10 Dec 2015 | 6124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castraveti cornisor,
  • 400 ml otet de muraturi,
  • 1 l apa,
  • 5 lg zahar,
  • 1 lg si 1/2 sare mare,
  • piper mozaic,
  • foi de dafin,
  • hrean,
  • cuisoare,
  • marar si cimbru uscat,
  • condimente de la Fuchs care contin: boabe mustar, ienibahar, coriandru, fenicul, marar, tarhon, ienupar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti cornisor in otet:

 Castravetii se spala bine si se inteapa la capete pentru a se mura in interior. Se pune hrean pe fundul borcanelor, putin marar si cimbru cat iei cu buricele degetelor, castraveti, piper, cuisoare o bucata, 1/2 lgt condimente de la fuks la fiecare borcan de 800 si deasupra hrean. Fierbem apa cu sarea, zaharul, foile de dafin si putin marar. Se pune fierbinte peste legume, se capacesc si se tin la cald pana la racire.

Mi-au iesit 3 borcane de 800 dintr-un kg de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cornisor in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet (bulgaresti)