Castraveti cornisor in otet

de susu in Conserve, 10 Dec 2015 | 5797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castraveti cornisor,
  • 400 ml otet de muraturi,
  • 1 l apa,
  • 5 lg zahar,
  • 1 lg si 1/2 sare mare,
  • piper mozaic,
  • foi de dafin,
  • hrean,
  • cuisoare,
  • marar si cimbru uscat,
  • condimente de la Fuchs care contin: boabe mustar, ienibahar, coriandru, fenicul, marar, tarhon, ienupar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti cornisor in otet:

 Castravetii se spala bine si se inteapa la capete pentru a se mura in interior. Se pune hrean pe fundul borcanelor, putin marar si cimbru cat iei cu buricele degetelor, castraveti, piper, cuisoare o bucata, 1/2 lgt condimente de la fuks la fiecare borcan de 800 si deasupra hrean. Fierbem apa cu sarea, zaharul, foile de dafin si putin marar. Se pune fierbinte peste legume, se capacesc si se tin la cald pana la racire.

Mi-au iesit 3 borcane de 800 dintr-un kg de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti cornisor in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

diaconta 1

10.12.2015, 16:25

ce buni sunt astia

Rocsi 1

10.12.2015, 18:59

Gicuta 1

11.12.2015, 08:48

Tare buni!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveciori murati - "bulgaresti"