Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor

de oanapl in , 6 Iun 2018 | 2326 vizualizari

 

Am pregătit o rețetă rapidă si delicioasă de cartofi tip acordeon, la cuptor. Condimentul de cartofi de la Delikat le-a oferit un plus de savoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 50 g pastrama / bacon
  • rosii cherry
  • condiment pentru cartofi Delikat
  • ulei de măsline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor:

Cureti cartofii, îi tai felii fără a le desprinde, cu ajutorul unui cuțit cu lama subțire.
Pensulezi cartofii cu ulei de măsline, presari peste ei condiment pentru cartofi Delikat, apoi îi așezi în tava unsă cu ulei. Adaugi pastrama tăiată feliuțe și roșiile cherry și introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru 40-50 de minute.
Cartofii pot fi seviți fie simpli, cu ketchup, cu murături sau ca garnitură la orice friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi, cu afumatura, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

06.07.2018, 22:08

Sunt atat de buni, iar afumatura le da un gust aparte!

Valclaudia 1

17.07.2018, 22:03

minunati!

oanapl 1

18.07.2018, 19:39

Ma bucur ca va plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase