Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor

de ela in Pui, 15 Oct 2011 | 14347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 conserva ciuperci feliate
  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 gr cascaval
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare si vegeta.Ii scurgem de apa si ii mixam cu lapte si unt,dupa gust.

Taiem pieptul de pui cubulete si il fierbem in apa cu sare,piper,condimente dupa gust.

Scurgem ciupercile bine,le uscam intr-un prosop de hartie si le punem cateva minute la calit in putin ulei.

Ungem un vas termorezistent cu unt,tapetam cu pesmet si punem un strat de piure de cartofi,unul de ciuperci si piept de pui,presaram cascaval,apoi acoperim cu un strat de cartofi si cascaval.

Dam la cuptor,pana compozitia se rumeneste frumos.Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne de pui si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne