pentru cartofii aurii:
pt snitele din soia:
pt maioneza de usturoi:
Cartofii aurii:se curata cartofii,se taie in 2 sau in 4 si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti dar nu de tot se scot,se pun intr-un vas ,se presara vegeta,piper si boia si se amesteca usor sa nu se sfarme.Intr-o tigaie se incinge ulei si se pun cartofii sa se prajeasca la foc mic cam 15-20 de min.
Snitele de soia:Se pun feliile de soia intr-o oala cu apa la fiert,in oala mai se pune vegeta,piper boabe,cimbru si 2 foi de dafin si se fierb cam 25-30 de minute.Se scot cu o paleta si se lasa sa se scurga.Dupa ce s au scurs fiecare felie se unge cu mustar.Se face un aluat de clatite mai gros din 2 oua,vegeta,piper si faina alba,se dau feliile de soia prin acest amestec si se prajesc in ulei incins.
Maioneza de usturoi:Se piseaza cateii de usturoi se freaca cu sare si ulei pana obtii ca si o maioneza,se adauga galbenusul de ou si mai amesteci cu ul;ei pana obtii o maioneza mai groasa.La sfarsit adaugi 1 iaurt mic si amesteci.
Se serveste astfel:Pe o farfurie se pun cartofii,3-4 snitele si 1-2 linguri de maioneza de usturoi.Sa aveti pofta.