Aperitiv clatite cu pate si cascaval

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2017 | 4814 vizualizari

 

 M-am inspirat de la Rocsi http://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-clatite-cu-pate-si-cascaval-82439.html
 

 

INGREDIENTE

  • Clatite
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 100 ml apa minerala
  • 50 ml ulei
  • 1/2 praf de copt
  • sare
  • piper
  • 10 linguri faina
  • Umplutura
  • 250 g pate
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 100 g crema de branza
  • 100 g cascaval
  • ardei kapia
  • masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv clatite cu pate si cascaval:

Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam laptele,uleiul,apa minerala,amestecam adaugand treptat faina,praful de copt,piper.

Amestecam bine cu mixerul(sau cu telul)acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min,

Ungem o tigaie cu ulei si cans s-a incins aduagam cate un polonic de compozitie,invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata,

Coacem clatita pe ambele parti,scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.

Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza,adaugam cascavalul dat prin razataorea mica,sare,piper dupa gust.

Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici,

Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans,le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu pate si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciuperci si carne de curcan