Portofele cu cascaval si parizer

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2011 | 4324 vizualizari

 

GUSTOASE SI DELICATE

 

INGREDIENTE

  • 2X400g foietaj
  • 150g cascaval
  • 150g parizer
  • 1ou pt.uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu cascaval si parizer:

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.

Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare.

Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer .

Patratele obtinute le-am impaturit. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor pt. aproximativ o jumatate de ora.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cascaval si parizer" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Ina 1

28.12.2011, 20:28

Ne bucuram , daca ti-am fost de ajutor ( bine...nu eu ) ) Sper sa ramai alaturi de noi

- Andreea - 1

28.12.2011, 21:00

bun venit...cit despre reteta...simplu,rapid si gustos...

angyb 1

29.12.2011, 09:13

ina nu imi amintesc dar s-ar putea sa fi facut si retetele tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu verdeata la cuptor