Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 11 Ian 2016 | 3688 vizualizari

 

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de carne preparata pentru burger
  • 150 g pasta de tomate
  • 3 felii de cascaval
  • unt
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval:

Bucatiile de carne se condimenteaza pe ambele parti si se pun intr-o tigaie cu putin unt si ulei de masline,pentru cateva minute pe fiecare parte.

Se scot din tigaie pe o farfurie,iar peste uleiul de masline punem pasta de tomate,condimentele si lasam cateva minute la foc mic sa fiarba.

Intr-o tava de unica folosita,sau tava termorezistenta punem sosul de rosii din tigaie,bucatiile de burger prajite,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor pentru 30 minute.

Se scoate tava,se intorc pe partea cealalta,se completeaza cu putina apa daca este nevoie si se da din nou la cuptor fara folie pentru alte 10 minute.

Se scot,deasupra se pune cate o felie de cascaval,iar o alta felie o rupem in bucatele mici si o punem in sos.

Se da la cuptor pana cand cascavalul se topeste.

Se serveste cu piure de cartofi-

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu multe legume si carne de curcan