Chiftele marinate

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 25 Ian 2013 | 3365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ceapa mica
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri gris-faina
  • 2 oua
  • sos
  • 1 cepa
  • 1 ardei rosu
  • 2 cani suc de rosii
  • sare
  • foi de dafin
  • busuioc
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate:

Carnea tocata  o amestecam cu ceapa tocata scursa de apa. Adaugam morcovul si cartoful dat prin razatoare si scurse bine. Dupa adaugam usturoiul pisat,patrunjelul,ouale si restul de condimente si amestecam bine. Cu mana uda formam chiftele care le prajim in baie de ulei pe ambele partie iar cand sunt gata le scoatem pe un servetel absorbant. 

Sosul -calim ceapa tocata in putin ulei,adaugam 2 catei usturoi taiat felii,foile de dafin,ardeiul taiat bucatele,sarea si lasam sa fiarba 10 min la foc mic.Presaram deasupra patrunjel verde(eu nu am pus ca nu am avut in casa)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate