Carne de pui la cuptor

de xana in Porc, 1 Sep 2013 | 5553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui taiat in bucati(nu am folosit spatele, l-am pastrat pentru supa)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de cub Knorr cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui la cuptor:

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu celelalte condimente. Carnea se unge cu acest preparat si se da la cuptorul preincalzit la 180ºC timp de jumatate de ora, acoperita cu folie de aluminiu. Dupa acest timp se indeparteaza folia iar carnea se stropeste cu sosul format in tava. Cuptorul se da la 220ºC si se mai lasa 30-40 de minute pana se rumeneste. Se mai stropeste cu sos din cand in cand sa nu se usuce.

Am servit alaturi un orez cu morcov si boabe de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan