Carne de pui la cuptor

de xana in Porc, 1 Sep 2013 | 5040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui taiat in bucati(nu am folosit spatele, l-am pastrat pentru supa)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de cub Knorr cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pui la cuptor:

Usturoiul se zdrobeste si se amesteca bine cu celelalte condimente. Carnea se unge cu acest preparat si se da la cuptorul preincalzit la 180ºC timp de jumatate de ora, acoperita cu folie de aluminiu. Dupa acest timp se indeparteaza folia iar carnea se stropeste cu sosul format in tava. Cuptorul se da la 220ºC si se mai lasa 30-40 de minute pana se rumeneste. Se mai stropeste cu sos din cand in cand sa nu se usuce.

Am servit alaturi un orez cu morcov si boabe de porumb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan