Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Aceasta reteta este foarte populara in sudul Italiei. Adica snitel cu pui, parmezan si rosii. Se serveste impreuna cu spaghete sau alte paste. Cum eu sunt fan tortellini, nu este greu de ghicit ce am ales :D
Pofta buna !!!
1
Pieptul de pui este mai delicat ca textura si, pentru a evita ruperea lui, se poate bate foarte usor intre doua pungi de plastic [ folositi pungi pentru ambalarea alimentelor la congelator ]
2
Verificati intotdeauna, obligatoriu, prospetimea oualor. Fiecare ou se sparge separat. Albusul trebuie sa fie clar, iar galbenusul de culoare omogena fara pete si fara a fi imprastiat.
3
Puteti folosi pentru Pollo alla parmigiana, sos marinara.
4
Acest preparat este foarte bun cald.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult