Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar

de Julie in Porc, 26 Iul 2010 | 8795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne slaba de porc
  • 300 g ciuperci proaspete
  • o ceapa mare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 4-5 linguri bulion
  • o lingura mustar clasic
  • 100 ml vin100 ml supa
  • sare, vegeta, boia dulce
  • patrunjel si cimbru verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar:

Carnea de porc, taiata in bucati mai mici,o rumenim usor in 2-3 linguri cu ulei. O scoatem si o lasam deoparte.

In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul tocate marunt, ciupercile taiate feliute si le lasam 2-3 minute, cat sa se inmoaie putin.

Punem inapoi bucatile de carne, turnam vinul si supa, saram ,piperam, punem capacul si lasam la foc mic 10-15 min.

Amestecam mustarul cu bulionul, boiaua dulce,vegeta,si le turnam in tigaie. Mai lasam 5-6 minute si oprim focul.

Presaram patrunjel si cimbru verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului