Carne de curcan la cuptor

de Ligia Bxl in Curcan, 26 Apr 2014 | 6320 vizualizari

 

Foarte bun si foarte fraged si un gust deosebit :)

 

INGREDIENTE

  • 3-4 bucati mari de carne de curcan
  • 1 capatana mare de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin rosu
  • putin rozmarin
  • apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan la cuptor:

Am spalat carnea de curcan,am portionat-o si am crestat-o putin.

Am presarat putina sare si piper,putin rozmarin,am pus carnea in tava si am stropit cu ulei de masline,apoi am adaugat apa cam o cana.

Am dat tava la cuptor la 180°c (cam 1h si jumatate) am intors carnea din cand in cand,am adaugat usturoiul curatat,spalat si taiat pe jumatate.

La final am adaugat vinul,am mai lasat putin sa intre in carne bine si sa se combine aromele.

Din cand in cand se adauga putina apa ca sa nu se intareasca carnea si sa nu se rumeneasca prea rau,trebuie sa iasa frageda.

Merge bine cu piure si o salata de rosii,castraveti si ceapa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

tanyapatap 1

28.04.2014, 10:07

tanyapatap 1

28.04.2014, 16:35

Foarte buna!!

tudor89 1

13.05.2014, 17:32

buna ziua .pun un mic anunt aici pentru cei care doreste curcani albi crescuti eco la ferma mea.ma puteti contacta prin mail la adresa [email protected] sau prin facebook dragonutudorel sau un mesaj aici.va astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpa de curcan cu miere si lamaie