Carne de curcan la cuptor

de Ligia Bxl in Curcan, 26 Apr 2014 | 6174 vizualizari

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

26.04.2014, 23:38

tare buna

Valclaudia 1

26.04.2014, 23:42

o bunatate!

Constelatialeu 1

26.04.2014, 23:45

Arata bine !

MotanLaOale 1

26.04.2014, 23:57

T I M E A 1

27.04.2014, 00:38

simonacallas 1

27.04.2014, 08:12

simona72 1

27.04.2014, 09:15

Supeeer!

Lia_ 1

27.04.2014, 10:03

grozav arata. facut pofta

Rocsi 1

27.04.2014, 11:03

Cat de buna!

Ligia Bxl 1

27.04.2014, 11:57

multumesc fete dragi

MIUTA 1

27.04.2014, 13:44

Un deliciu!!!

Ligia Bxl 1

27.04.2014, 19:48

Miuta multumesc

tanyapatap 1

28.04.2014, 10:07

tanyapatap 1

28.04.2014, 16:35

Foarte buna!!

tudor89 1

13.05.2014, 17:32

buna ziua .pun un mic anunt aici pentru cei care doreste curcani albi crescuti eco la ferma mea.ma puteti contacta prin mail la adresa [email protected] sau prin facebook dragonutudorel sau un mesaj aici.va astept

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor