Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 4055 vizualizari

 

Ne-am răsfățat cu bibilica. Deobicei o gătesc întreagă la cuptor, de data asta am ales altă variantă;) Tare bună a fost!

 

INGREDIENTE

  • carne de bibilică fiartă cca. 1000 g (http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-bibilica-69393.html);
  • praz 2 bucăți,
  • leurdă 1 legătură,
  • ardei gras roșu 1 bucată mare,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu:

Carnea de bibilică fiartă ( a fost fiartă pentru supă, aveți rețeta aici: (http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-bibilica-69393.html), se rupe bucăți cât mai mari de pe oase. Prazul tăiat rondele, se pune la călit în puțin ulei de măsline și apă alături de ardeiul și leurda tocate mărunt, cca. 10 minute, până ajung translucide. Apoi se adaugă fâșiile de carne, se asezonează de sare, piper și boia se mai adaugă o cană de apă, apoi se lasă la fiert la foc mic cca. 30 de minute.

Se servește ca atare sau cu garnitura ce vă place.  

Spor și poftă bună!

TIPS-URI

1

carnea de bibilică se poate înlocui cu orice fel de carne de pasăre, dar cea de curte e cea mai bună ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos de tarhon