Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 3740 vizualizari

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 17:24

Andra_Constantinescu 1

29.03.2015, 17:27

Arata bine carnea!

MOKUSKA 1

29.03.2015, 17:38

Panacris 1

29.03.2015, 17:40

Andra e tare gustoasă și e fără ”antibiotice” cum sunt puii

Adele 1

29.03.2015, 17:43

Catalina L 1

29.03.2015, 17:44

Gherca Daniela 1

29.03.2015, 17:48

Geanina87 1

29.03.2015, 18:01

cristinutanicolita 1

29.03.2015, 18:02

MotanLaOale 1

29.03.2015, 18:08

buna buna

simona72 1

29.03.2015, 18:16

Nu am papat bibilica dar cred ca e grozav ce ai facut!

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 18:25

miki_a 1

29.03.2015, 19:02

Am mai zis...o carne fina, deosebit de gustoasa! Frumoasa combinarea ingredientelor!

tarasmariana 1

29.03.2015, 21:10

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:26

Ce frumos le mai pictezi si in farfurie

Corinuta 1

30.03.2015, 17:37

Yammii!

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti