Carne de bibilică cu praz, leurdă și ardei roșu

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Mar 2015 | 3606 vizualizari

COMENTARII (19)

reisnaor_2006 1

29.03.2015, 17:24

Andra_Constantinescu 1

29.03.2015, 17:27

Arata bine carnea!

MOKUSKA 1

29.03.2015, 17:38

Panacris 1

29.03.2015, 17:40

Andra e tare gustoasă și e fără ”antibiotice” cum sunt puii

Adele 1

29.03.2015, 17:43

Catalina L 1

29.03.2015, 17:44

Gherca Daniela 1

29.03.2015, 17:48

Geanina87 1

29.03.2015, 18:01

cristinutanicolita 1

29.03.2015, 18:02

MotanLaOale 1

29.03.2015, 18:08

buna buna

simona72 1

29.03.2015, 18:16

Nu am papat bibilica dar cred ca e grozav ce ai facut!

gaby_gabytza 1

29.03.2015, 18:25

miki_a 1

29.03.2015, 19:02

Am mai zis...o carne fina, deosebit de gustoasa! Frumoasa combinarea ingredientelor!

tarasmariana 1

29.03.2015, 21:10

mihaelar63 1

30.03.2015, 00:26

Ce frumos le mai pictezi si in farfurie

Corinuta 1

30.03.2015, 17:37

Yammii!

Panacris 1

30.03.2015, 18:19

Miha

mirela0911 1

31.03.2015, 14:01

Sim0na 1

07.04.2015, 11:04

N-am mancat niciodata carne de bibilica.. Al meu barbat uraste bibilicile
Fur o portie de la tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc teriyaki