Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie

de Valclaudia in Porc, 20 Mar 2016 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii ceafa de porc
  • 4 felii piept de porc marinat
  • 250 gr. ciuperci champinion
  • 2 ardei kapia
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli
  • 2 morcovi fierti in supa
  • 2 buc.patrunjel fierte in supa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2-3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Curatam si spalam ciupercile, apoi le feliem.

Curatam si spalam ardeii kapia, apoi ii taiem bucati.

Asezam bucatile de carne in tava cuptorului, adaugam ciupercile si ardeii, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tava cu staniol, o dam la cuptor pentru 60 minute.

Dupa acest timp indepartam staniolul si mai lasam inca 15 minute carnea in cuptor sa se rumeneasca frumos.

Desprindem buchetelele de broccoli, le asezam in tigaie.

In jurul lor asezam rondele de morcov si patrunjel fierte in supa, bucati de ardei kapia.

Adaugam putin ulei de masline, sare si piper dupa gust, acoperim tigaia si lasam sa se gateasca legumele la foc potrivit cca 20 minute.

Servim carnea gatita la cuptor alaturi de legumele innabusite la tigaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne cu ciuperci la cuptor si legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

20.03.2016, 19:52

Iau si eu din fripturica aia de pe farfurie

Gherca Daniela 1

20.03.2016, 20:48

Buna papica!

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:19

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Coaste şi fleica de porc cu varză