Varza calita

de geobucataras in Porc, 29 Ian 2014 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza nici mare dar nici mica
  • o ceapa
  • un ardei rosu
  • 4 bucatele costita afumata
  • sare, piper
  • ulei
  • cimbru
  • bulion 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita:

Varza o taiem fidelute subtiri, subtiri, dupa aceea punem ceapa la calit in ulei, unde adaugam si varza si lasam  2 min  la inabusit cu capacul pus, iar dupa ce au trecut cele 2 min punem apa cat sa acopere varza si adaugam si costita spalata bine ( eu am pus costita la fiert inainte de a  a adauga-o in varza).

Lasam sa fiarba la foc mare aprox, 15 min, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si dam la foc mediu sa fiarba pana ce zeama scade ( mie imi place varza calita cu mai multa zeama).

Inainte cu 20 de min adaugam sare, piperul, bulionul si cimbrul si lasam sa mai fiarba 20 de min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu piept de porc afumat