Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie

de DinDragostePentruGatit in Oaie, 14 Apr 2012 | 5504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cârnaţi de oaie şi 1 de porc;
  • un vârf lgţ rozmarin;
  • un vârf lgţ cimbru;
  • puţin chimen;
  • 2-3 căţei de usturoi;
  • 100 mL vin alb.

Salata

  • 1/4 varză roşie (mică);
  • 1 gulie;
  • zeamă de lămâie;
  • ulei de măsline (opţional, eu acum n-am mai pus, s-a scurs grăsime pe de cârnaţi);
  • sare;
  • piper (proaspăt măcinat).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie:

 

Se spală cârnaţii, se şterg, se înţeapă cu scobitoarea de câteva ori şi se pun într-o tigaie încinsă. 

După ce s-au rumenit se adaugă vinul, condimentele şi usturoiul. Se lasă pe foc câteva minute.

Se scot cârnaţii pe salată şi se servesc cât sunt calzi. 

 

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cârnaţi de oaie şi porc & Salată de varză roşie şi gulie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

adry88 1

14.04.2012, 17:14

bun

iry-gabriela 1

14.04.2012, 22:01

alinutzika 1

14.04.2012, 22:42

carnati de oaie nu am mancat niciodata....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gulie, iaurt si sorici