Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Apr 2010 | 6009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg carnaciori
  • - 5 -6 cartofi
  • - 2 cepe
  • - 50 ml ulei
  • - 1 lingurita de boia
  • - 1 legatura marar
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti:

Carnaciorii se pun in tigaia de teflon bine incalzita. Se intorc de pe o parte pe alta pentru o buna rumenire. Se lasa pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Separat se prepara garnitura: se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare .Cand sunt gata fierti se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Ceapa taiata marunt se caleste in uleiul incins, se adauga boiaua si se amesteca bine. Se adauga apoi cartofii se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine.Se ia de pe foc si se aromeaza cu marar.Se serveste alaturi de carnatii pregatiti la teflon.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori la teflon cu garnitura de cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bucataras Medi 1

20.04.2010, 20:59

la selgros au acesti carnaciori putin afumati care noua ne plac tare mult..................te invit la o portie.

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 21:41

O bunatate sunt carnaciori acestia de la Sellgros,am luat si eu de cateva ori.Felicitari draga mea Medi,pentru reteta,ai 5 furculite de la mine.

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:16

Multumesc draga Carmen........................iti plac si tie acesti carnaciori,nu?.........................

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor