Varza cu afumatura la cuptor

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2015 | 3482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza mare
  • 1 kg oase de porc afumate
  • 1 mrcov
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • 4 rosii mari
  • 3 linguri untura
  • sare, piper, cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura la cuptor:

Am tocat legumele (ceapa, morcovul si ardeiul), le-am calit in putin ulei 5 min, apoi am adaugat rosiile cubulete si le-am mai lasat pe foc 10 min.

Varza am tocat-o marunt si am frecat-o cu sare.

Intr-un vas de lut, am pus untura, am adaugat legumele calite, oasele de porc, apoi varza, condimentele si apa.

Am bagat la cuptor o ora si jumatate, amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

17.10.2015, 11:32

Rocsi 1

17.10.2015, 21:05

Ce imi place varza facuta la cuptor!

-Licurici- 1

18.10.2015, 11:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Doua pulpe de gasca si o mana de legume