Mi-au mai ramas cateva bucati de cannelloni de la reteta anterioare cu branza si spanac si m-am gandit, de ce sa nu fac si un desert?
Rapid si bun!
Se pune apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca.
Acum preparam umplutura amestecand toate ingredientele.
Ungem un vas de yena sau orice altceva cu unt.Umplem fiecare cannelloni cu branza si le asezam unul langa altul in vas.
Pentru sos , frecam ouale cu zaharul pana se topeste(cu mixerul daca vreti), apoi adaugam smantana. cand este gata adaugam peste cannelloni , pana le acopera bine.
Setati cuptorul la o temperatura medie ,pana in 150 de grade.
Pana se incinge cuptorul pregatit bezeaua. Mixati bine pana se intareste, apoi adaugati zaharul si la sfarsit otetul.Puneti bezeaua peste paste si sos. O puneti in cuptor pana se rumeneste frumos deasupra ( mie mi-a luat vreo 30 de min). Aveti grija sa nu ardeti bezeaua.
E delicioasa, si rece si calda!
Pofta buna!!!