E, a venit si ziua lor sa le prepar.La mama acasa n-am mancat asa ceva,ca de, pe vremea copilariei mele nu se gaseau;)
Prazul tocat marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline.
Peste el, se pune la calit carnea tocata.
Caleste pana carnea se albeste.
Asezoneaza cu sare,piper,praf de ghimbir ai lasa la racit.
Dupa ce compozitia de carne s-a racit umpli rulourile de cannelloni.
Sosul :
Untul se pune la topit.
Adauga faina si laptele cald amestecand foarte repede pentru a nu se forma cocoloase.
Condimenteaza sosul cu sare,piper si rozmarin.
Intr-o tava termorezistenta pune o lingura ulei de masline,3-4 linguri sos si aseaza bucatile de cannelloni.
Toarna sosul ramas peste cannelloni,adauga vinul ,sucul de rosii si mozzarela rasa.
Da la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc frumos.
1
asezonarea se poate face cu condimentele agreate de fiecare.