Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

de simona72 in Paste, 31 Oct 2015 | 5707 vizualizari

 

O combinatie super delicioasa, cu inspiratie de la Corinuta...Ea a folosit mac in loc de nuca de cocos si sos din fructe de padure. Oricum ar fi, combinatia este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 tuburi cannelonni
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar extraf fin
  • 50-70 ml lapte
  • 1 lingurita mica esenta de vanilie
  • 2 linguri zahar brut
  • 2 linguri dulceata de zmeura
  • zmeura pentru decor
  • 1 cub mic de unt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura:

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina.

Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam ingredientele. Albusul de ou al batem putin spuma cu o furculita, adaugam apoi 3 linguri zahar extra fin si continuam sa batem albusul cu zaharul ca pentru o glazura. Nu trebuie sa obtinem o bezea...Amestecam glazura de ou cu crema de branza. Crema de branza obtinuta o punem intr-un pos sau punga. Umplem tuburile de cannelloni cu crema de branza, apoi le punem in vasul termorezistent tapetat. 

Intr-un castron punem oul ramas, il batem ca pentru omleta, adaugam 2 linguri zahar brut si putina esenta vanilie. Amestecam bine ingredientele, adaugam laptele si le amestecam pana se topeste zaharul. Compozitia o turnam peste cannelloni. Dam vasul la cuptorul incins la 150 grade pentru 40 minute. Lasam desertul sa se odihneasca pana devine cald, servim direct din vas sau rasturnam desertul pe o farfurie intinsa, adaugam dulceata de zmeura si servim desertul cu mare pofta. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza dulce si stafide!