Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac

de Adele in Cannelloni, 22 Iun 2014 | 4248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 cannelloni.
  • 200 gr ricotta de vaca
  • 500 gr de spanac.
  • 1 ou.
  • 80 gr parmezano ras.
  • sare
  • piper.
  • 2 catei de usturoi.
  • ulei de masline.
  • conserva de rosii.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac:

Spalam spanacul bine si il taiem dupa care il punem in tigaie cu 2 linguri de ulei si un catel de usturoi .Il lasam la copt cateva minute dupa care il tocam cu un cutit marunt.

Intr-un vas punem ricotta si o amestecam punem spanacul ,oul si parmezanul si le amestecam bine.Potrivim de sare si piper dupa gust dupa care punem compozitia intr-un saca posh si incepem sa umplem cannelloni unul cate unul.

Intre timp pregatim si sucul de rosii intr-o oala punem la foc  2 linguri de ulei si un catel de usturoi ,punem si conserva de rosii si coacem pentru 5-6 minute ,potrivim de sare.

Intr-o tava punem un strat de suc si asezam canneloni deasupra turnam sucul ramas si dam la cuptor la 200° pentru 30 de minute,cu 5 minute inainte sa-i scoatem punem parmezano ras.

Se servesc calzi.Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui sosul de rosii cu cel de besciamella.

2

Se poate folosi si spanac congelat.

3

Puteti dubla numarul ingredientelor in cazul in care doriti mai multe portii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni umpluti cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac, ricotta, suc de rosii si sos Bechamel