Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)

de La Ancuta in Pui, 20 Sep 2010 | 6126 vizualizari

 

Pulpe fragede imbaiate in ulei si vin, parfumate cu cimbru si oregano, in alai de ciupercute inmiresmate.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe potrivite
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • sare,
  • piper
  • cimbru,
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cacciatore (friptura in stil vanatoresc):

Se curata si se spala pulpele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se pun in tigaia cu ulei si se rumenesc. Dupa ce s-au rumenit se pun intr-un vas pentru cuptor

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Se calesc in putin ulei si apoi se pun in vasul de yena peste pulpe. Punem si uleiul in care s-a calit ceapa.

Rosiile se decojesc si se taie marunt. Se pun pe foc impreuna cu ciupercile taiate, vinul si putina apa. Se lasa sa fiarba 10 minute. La final se condimenteaza cu sare, piper, oregano si cimbru. Se pun peste pulpe si ceapa.

Se acopera cu capac si se baga la cuptor 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cacciatore (friptura in stil vanatoresc)" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure