Aveam prin congelator niste aripioare cu tot cu spate si am zis ca sa le fac cumva. Ciorba era, asa ca le-am aruncat in ceaun, am mai pus una alta si asta a iesit.
I-as putea spune un alt fel de ostropel, gustul a fost cam acelasi.
Am spalat carnea si am curatat cartofii, i-am taiat "grosolan" asa imi plac mai mult.
Am pregatit din ulei, lingurile de bulion, sare si piper un fel de sos pe care l-am pus peste carne, in ceaun.
Turnam cana de apa peste si acoperim o folie de aluminiu, lasam la foc mediu, sa nu fie foarte tare.
Verificam din cand in cand, iar cand carnea este aproape gata punem usturoiul taiat feliute. Acoperim si mai lasam pana cand carnea este gata.
Cartofii i-am pus sa dea in clocot in apa cu sare, iar apoi i-am pus in tava pentru vreo 15 minute, inainte sa-i bag in cuport i-am piperat si sarat un pic, am considerat ca mai aveau nevoie si bine am facut!
Am facut si o salata de morcov, am mancat cu pofta!