Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Se toaca toate legumele. Se toaca tulpinile patrunjelului si se pastreaza frunzele pentru mai tarziu.
Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se calesc legumele si tulpinile de patrunjel, impreuna cu sare si piper, 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Se adauga apoi orezul, sucul si coaja de lamaie si se mai gatesc 5 minute.
Intre timp, se amesteca carnea de pui cu sosul BBq si se gateste intr-o tigaie cu putin ulei, la foc mediu, pana incepe sa se caramelizeze.
Se incalzesc tortillas intr-o tigaie, fara ulei, 1 minut pe parte.
Se aseaza tortillas pe farfurii, se adauga orezul si carnea de pui deasupra si se decoreaza cu frunze de patrunjel/ coriandru, branza Feta, iaurt si sos chili.
Daca se foloseste burger vegetarian, acum se adauga sosul BBq deasupra.
Se ruleaza tortilla si se imbraca in folie de alumniu.
Se consuma imediat.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult