Bors de pasare

de iry-gabriela in Ciorbe, 8 Feb 2012 | 5651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mititel,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • un ardei gras verde,
  • marar ,
  • patrunjel si leustean uscat,
  • 2 linguri bulion,
  • un plic bors magic,
  • un cuib mic de fidea,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate, spalate si taiate cubulete.   

Dupa ce au fiert legumele impreuna cu carnea am adaugat bulionul, marar si patrunjel uscat. Dupa 10 minute am adaugat leusteanul uscat, fideaua si plicul de bors magic, care le-am lasat sa fiarba 5 minute.   

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.  

Pofta buna la bors de pasare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

madi_marin 1

09.02.2012, 19:47

cu mamaliga n-am mancat ciorba pana acum, dar cred ca e bun....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:17

Foarte bun,imi place vreau si eu

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:20

madi ,incearca borsul cald si mamaliga rece....super mananci si nu te mai opresti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]