Ciorba de peste

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Mar 2011 | 8686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cap de crap mare
  • 1 ceapa alba
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia rosu
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 telina mai mica radacina
  • 4 cartofi
  • frunze de patrunjel
  • vegeta,piper
  • bors magic
  • leustean uscat
  • 3 rosii
  • ulei
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste:

Intr-o oala se pune apa la fiert,se adauga ceapa tocata ,ceapa verde si zarzavatul  tocat marunt si calit intr-un  pic de ulei.Apoi se adauga cartofii si cand s-au fiert se pune capul de peste spalat si curatat de branhii si sa lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute.Se potriveste ciorba de vegeta si piper ,se pune bors magic dupa gust,si se pun rosiile taiate feliute si bulion.Se pune frunze de patrunjel si leustean si se mai da un clocot .Se stinge focul.Si se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de ciorbă de ciolan afumat dreasa cu smantana