Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Untul (la temperatura camerei) se pune intr-un castron.
Adaugam zaharul, praful de copt, karobul,nuca prajita usor, ouale, kefirul, praful de sare.
Amestecam toate aceste ingrediente, apoi adaugam atata faina cat este nevoie sa obtinem un aluat lipicios dar ferm pe care-l vom da la rece cel putin 2 ore.
Scoatem aluatul din frigider, formam bilute pe care le tavalim prin zahar pudra si se asezam pe hartie de copt in tava.
Dam tava in cuptor la temperatura moderata (180 grade) pana capata aspect de pietre marmorate. (cca 25 min)
Scoatem biscuitii pe un platou, lasam la racit apoi servim.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola