M-am inspirat de la Gaby_d cu mici modificari
"retete pentru mese in familie".
Taiem varfurile aripioarelor, dupa care le taiem in 2.
Punem aripioare intr-un vas, adaugam 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar, 1 catel de usturoi pisat, condimente dupa gust.
Amestecam bine cu mainele, acoperim cu o folie si lasam deoparte 30 min.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit 30 min, intorcandu-le pentru a se rumeni pe ambele parti.
Intre timp am pregatit glazura, intr-un ibric am adaugat 1 lingurita mustar,mierea de albine, otetul de mere, 2 linguri de ulei, catelul de usturoi pisat, putina sare.
Lasam sa dea un clocot si lasam sa se raceasca.
Cand carnea era bine patrunsa si putin rumena, am scos tava,,am pensulat aripioarele pe ambele parti.
Transferam aripioarele pe gratarul de la cuptor, introducem pe treapta din mijloc, dedesubt punem o tava cu hartie de copt.
Lasam cca. 10 min pana ce se rumenesc frumos.