Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita

de Oana in Porc, 5 Oct 2017 | 33049 vizualizari

 

Voi pregati o reteta foarte populara, o mancare gustoasa si te asigur ca nu-i greu deloc!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 800 g carne tocata, amestec de porc si vita
  • 2 cepe
  • 80 g orez spalat
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingurita paprika dulce
  • 1 ou (optional)
  • 2 rosii feliate
  • 200 ml sos de rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 500 ml apa fierbinte
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita:

Pregateste mai intai ardeii, ca sa mearga totul mai repede. Scoate cotoarele si curata-i bine de seminte si nervuri.

Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga ceapa tocata marunt si las-o la calit pana se inmoaie. Adauga apoi orezul si lasa-l pe foc 2-3 minute. Rastoarna ceapa si orezul peste carne, condimenteaza cu sare si piper, paprika dulce si verdeata proaspata tocata marunt. Optional, poti adauga in compozitie si un ou, daca vrei sa fie mai bine legata. Omogenizeaza bine compozitia.

Umple apoi ardeii si pune-le cate un capacel dintr-o felie de rosie. Asaza ardeii intr-un vas incapator care va merge la cuptor, toarna deasupra sosul de rosii si completeaza cu apa fierbinte. Condimenteaza din nou cu sare si piper si pune ardeii in cuptorul incalzit la 180 de grade C, pentru o ora - o ora si jumatate. Cand sunt gata, presara deasupra verdeata proaspata si serveste-i cu smantana sau iaurt gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale