Muschi de porc la cuptor cu cartofi

de Rocsi in Porc, 19 Iul 2011 | 18264 vizualizari

 

Simplu dar bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc dezosat si degresat
  • 3-4 cartofi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa uscata
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • jumatate de cana suc de rosii
  • 1 canita mica de vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc la cuptor cu cartofi:

Luam bucata de muschi de porc si o spalam bine apoi o tamponam cu niste servete de bucatarie.

o taiem bucatele,dar nu foarte mici.

cartofii ii curatam ,ii spalam si ii taiem in doua.

ceapa o curatam o spalam si o tocam ,iar cea uscata o taiem pestisor.

morcovul il curatam,il spalam si il taiem rondele.

ungem o tava cu putin ulei.

punem carnea in tava,apoi o condimentam cu sare si piper.

adaugam cartofii printre bucatile de carne.

deasupra punem ceapa si morcovii.

amestecam cam jumatate de cana de suc de rosii cu cateva linguri de apa rece,si il turnam in tava.

acoperim cu staniol,apoi dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.

cand s-a facut mai bine de jumatate,luam staniolul si stropim cu vin,din cand in cand.

cand carnea este bine patrunsa o scoatem din cuptor.

asezam o portie pe o farfurie si servim.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc in vin rosu