Ardei umpluti cu carne

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 8714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 12-14 ardei grasi
  • 2 cepe
  • o mana de orez
  • 3-4 rosii
  • 30 g amidon alimentar
  • ulei
  • cimbru
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se toaca carnea si odata cu ea si ceapa.Se prepara apoi amestecul cu care vom umple ardeii:carnea tocata se amesteca cu orezul bine spalat,cimbrul,2-3 linguri de apa rece,jumatate din legatura de patrunjel si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine.

Separat se taie un capac in jurul coditei ardeilor si se curata de seminte.Se spala si apoi fiecare ardei in parte se umple cu compozitia de mai sus.Acoperim cu capacelul taiat.Asezam ardeii umpluti intr-o cratita in care am pus putin ulei si acoperim cu apa.Dam la cuptor iar intre timp preparam sosul pe care il vom turna peste ardei astfel:decojim rosiile , le dam prin razatoare , amestecam cu amidonul dizolvat in 50 ml apa si potrivim de sare.Cand ardeii sunt pe jumatate facuti turnam sosul  si lasam la cuptor pana ce acestia se rumenesc frumos si sunt gata facuti.

Asezonam cu patrunjel verde taiat fin si servim ca atare sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 08:58

Cori, saliveaza ca nu mai am,s-au terminat demult.............................

Cris2711 1

20.07.2011, 16:59

Lau 1

20.07.2011, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun